Metejoor doet erg intieme bekentenis: "Is het raar dat ik dit zeg?"

door: LHX
Metejoor
Afbeelding bron: Instagram

Metejoor herinnert zich zijn gezinsvakanties van vroeger nog goed. Op een van die vakanties leerde hij een bijzonder persoon kennen.

"Wij gingen vroeger heel vaak met het gezin op vakantie naar Frankrijk", vertelt Metejoor op Radio 2. Eén keer, toen hij 11 of 12 was, was er een vakantie die hij niet zo leuk vond. Voor het eerst waren ze in een bungalowpark, en hij vond het daar niet zo fijn.

Tot hij een bende kinderen leerde kennen. "Daar was een jongetje bij, Zep. Een kleine, blonde kerel, een heel schattig ventje." Hij veranderde alles voor Metejoor. "Voor mij was de vakantie goed. Ik kon heel de tijd spelen met dat manneke, pingpongen en zo."

Zep maakte zo'n indruk op hem dat hij nog steeds aan hem denkt. "Ik had toen het gevoel: als ik later een kind heb van mezelf, noem ik hem Zep. Omdat dat zo'n schattig manneke was." Niet lang na die vakantie had hij trouwens ook een knuffel, een aapje. "Dat heb ik toen Zepje genoemd."

Hij beseft wel dat het een beetje een vreemde bekentenis is. "Is het raar dat ik dit zeg?", vraag hij zich af. "Dit is heel goed voor je knuffelbeergehalte", stelt presentator Niels Destadsbader hem gerust. 

Tags Metejoor