Metejoor heeft mooie woorden voor zijn vriendin Britt na mediastorm: "Was gemeen en hard"

door: STG
Metejoor
Afbeelding bron: Photonews

Yvonne Coldeweijer bracht afgelopen zomer de geruchten naar buiten dat Metejoor en Julia Boschman van K3 een affaire zouden gehad hebben tijdens de opnames van 'The Voice Kids'. De zanger zet nu de puntjes op de i.

De bekendheid van 'Metejoor' heeft een zware impact op zijn gezin. Afgelopen zomer bracht Yvonne Coldewijer nog de geruchten naar buiten dat Metejoor en Julia Boschman van K3 een affaire zouden gehad hebben tijdens de opnames van 'The Voice Kids'.

In Nina heeft de zanger dan ook lovende woorden voor zijn vriendin Britt. “Ik denk dat Britt een van de sterkste vrouwen is die er rondlopen”, klinkt het. 

“Je moet echt heel sterk in je schoenen staan, je moet vertrouwen hebben in jezelf én in je partner. En al zeker als er dingen worden rondgebazuind en geschreven”, zegt Joris.

“Die beschuldigingen aan mijn adres waren hard en gemeen. Het enige waar ik dan wakker van lig, is mijn omgeving: mijn familie en mijn gezin zien daar op dat moment harder van af dan ikzelf. Want ik weet perfect hoe de vork aan de steel zit – en dat is wat telt”, besluit de zanger.

Tags Metejoor