Metejoor kan het niet meer aanzien en bijt voor het eerst van zich af: "Kan me niet meer houden"

door: LHX
Metejoor
Afbeelding bron: Photonews

Onlangs was Metejoor op vakantie in Turkije, waar hij ooit nog een tijdje gewoond heeft. Van zijn trip deelde hij enkele foto's, maar daarbij maakte hij volgens sommigen een foutje...

"Dit screenshot kreeg ik zojuist toegestuurd", begint Metejoor een boodschap in zijn Instagramverhaal. "Ik heb even nagedacht of ik er aandacht aan zou geven, maar hey, het heeft me dan toch zover gekregen om voor het eerst aandacht te geven aan dit soort leeghoofdige artikels."

"Hoewel onze entourage altijd, terecht, de raad geeft om hier niet op in te gaan, kan ik me deze ene keer niet meer houden. Ik sta dan ook blootsvoets te trappelen van ongeduld om het volgende met jullie te delen", vervolgt hij. "'Blootsvoets' zal zometeen worden verduidelijkt."

Het juicekanaal @reality_fbi deelde onlangs een bijzondere foto van Metejoors reis in Turkije. Het is een beeld van zijn hotelkamer dat hij deelde in zijn Instagramverhaal. "Metejoor is op vakantie in Turkije. Hij liet uitschijnen alleen, maar hij postte dit vanmorgen", staat erbij te lezen. "Hij haalde het er weer af, waarschijnlijk omdat er vrouwelijke teenslippers te zien waren."

De zanger kan zijn ogen niet geloven bij het lezen van dit 'nieuws' en wil voor eens en altijd duidelijk maken dat de zogenaamd 'vrouwelijke' slippers die van hemzelf zijn. "Ik heb de foto nadien offline gehaald, omdat er blijkbaar mensen ongerust waren over het al dan niet doorgaan van de concerten deze week", verduidelijkt hij ook.

Uit het voorval trekt hij een belangrijke les. "Geen inhoudsloze posts, want dat triggert natuurlijk inhoudsloze pagina's en doelloze individuen", klinkt het. "Ik hoop in ieder geval dat meer en meer mensen stoppen met zulke pagina's te volgen en/of te voeden en dit laagdrempelig tijdverdrijf in de mooie dingen des levens steken."

Metejoor
Afbeelding bron: Instagram @metejoor
Tags Metejoor