Metejoor kan zijn oren niet geloven: "Mezelf langs de kant van de weg moeten zetten"

door: COS
Metejoor
Afbeelding bron: Photonews

Twee weken geleden had Metejoor een grote aankondiging voor zijn fans. Eén jaar na zijn debuutalbum kondigde hij een eerste Sportpaleisconcert aan.

Het was een enigszins onzekere Joris Van Rossem (de echte naam van Metejoor, red.) die op 28 oktober vertelde dat hij op 4 november 2023 in het Antwerpse Sportpaleis zou staan. Want: zou hij dat wel kunnen vullen? 

Natuurlijk kan hij dat vullen. De tickets vliegen de deur uit en dus oordeelden de organisatoren dat er een tweede show aangekondigd kon worden. Metejoor kon z'n oren niet geloven toen hij het telefoontje kreeg.

"Een tweede concert in het Sportpaleis had ik oprecht niet verwacht", zegt de Kempenaar aan HLN Showbits. "Ze hebben mij gewoon gebeld en gezegd: 'Joris, we denken eraan om een tweede Sportpaleis te doen.'

"Mijn eerste reactie was: 'Nee, nu nog niet alsjeblieft.'", geeft Joris toe. Maar de organisatoren waren ervan overtuigd: dit is het juiste moment. "Dan heb ik mezelf langs de kant van de weg geparkeerd. Om even na te denken over: oké, het is dus echt aan het gebeuren."

Tags Metejoor