Metejoor komt met straffe onthulling over zijn relatie met Britt: "Altijd een zekere angst"

door: STG
Metejoor
Afbeelding bron: Photonews

Metejoor gaat momenteel door een zware periode. Enkele weken geleden raakte bekend dat zijn relatie met Britt is stukgelopen.

Metejoor heeft er geen makkelijke periode opzitten. Sinds Yvonne Coldewijer de geruchten over zijn affaire met Julia aan het licht bracht waren er wel vaker twijfels over de relatiestatus van de zanger.

In TV Familie lezen we dat zijn drukke agenda aan de basis van de relatiebreuk zou liggen. Metejoor zelf liet zich een tijdje geleden al uit over zijn relatie.

"Ik kan iemand heel graag zien en daar helemaal in opgaan, maar ik heb altijd een zekere angst", klonk het eerder in Het Laatste Nieuws. "Ik ben een warhoofd en een moeilijke mens om mee samen te leven."

"Soms ben ik er, soms ook niet. Dan zit ik met mijn hoofd bij een nieuwe song en luister ik met een half oor naar wat thuis gezegd wordt", besluit hij.

Iemand die begrijpt hoe het leven in de showbizz eruit ziet, zowel voor- als achter de schermen lijkt volgens het blad dan ook de ideale match. Daarbij wordt gedacht aan iemand die zelf ook zingt en een succesvolle carrière heeft.

Tags Metejoor