Metejoor komt tot besef na relatiebreuk met Britt: "Onderschat hoe zwaar het was"

door: STG
Metejoor Liefde Voor Muziek.jpg
Afbeelding bron: VTM

Metejoor gaat momenteel door een zware periode. Enkele weken geleden raakte bekend dat zijn relatie met Britt is stukgelopen.

Metejoor heeft er geen makkelijke periode opzitten. Sinds Yvonne Coldewijer de geruchten over zijn affaire met Julia aan het licht bracht waren er wel vaker twijfels over de relatiestatus van de zanger.

Enkele weken geleden kwam dan het triestige nieuws dat Metejoor en zijn vriendin Britt niet langer een koppel zijn. TV Familie schreef vorige week al dat de drukke agenda aan de basis van de breuk zou liggen. 

In Het Laatste Nieuws blikt hij terug op zijn goedgevulde carrière, maar trekt hij ook aan de alarmbel. “Vorig jaar had ik even het gevoel dat het te heftig was, dat ik aan het opbranden was”, klinkt het.

“Ik besefte dat ik mijn droom beleefde, maar onderschatte hoe zwaar het was”, zegt Joris. Vooral het gemis van zijn familie en vrienden hakte er stevig in.

“Vroeger was ik continu bereikbaar voor hen, op een feestje was ik altijd van de partij. Plots voel je dat wegzakken, wat niet makkelijk was”, aldus de zanger. “Maar nu komen zij naar concerten kijken en als ik kan, ga ik bijvoorbeeld naar voetbalwedstrijden kijken”, aldus Metejoor.

Tags Metejoor