Metejoor kondigt grote verrassing aan over zijn concert in het Sportpaleis

door: STG
metejoor
Afbeelding bron: Photonews

Het gaat erg hard voor Metejoor. Vrijdag kondigde hij zijn eerste concert aan in het Sportpaleis. Dat staat volgend jaar gepland op 4 november.

Amper een jaar na het verschijnen van zijn debuutplaat heeft Metejoor het Sportpaleis afgehuurd. Volgend jaar op 4 november zal hij voor het eerst met zijn eigen nummers de zaal proberen te vullen. In het verleden stond hij al eerder in de muziektempel tijdens het voorprogramma van Niels Destadsbader.

“Het wordt Metejoor zoals je hem kent. Ik blijf trouw aan mezelf”, klonk het enkele dagen geleden bij de officiële bekendmaking van het nieuws. Hij wil vooral een warme en familiale sfeer scheppen. Geen vuurwerk dus of dansjes van exotische danseressen. Al wordt het wel een spetterende show volgens Metejoor.

“Tegen die tijd is er waarschijnlijk een nieuw album uit”, klinkt het. Daarbij komt ook nog eens zijn deelname aan 'Liefde Voor Muziek', die ongetwijfeld ook heel wat nieuwe nummers zal opleveren. Maar er is meer.

Aan Het Laatste Nieuws laat de Kempense zanger nog weten dat hij ook enkele artiesten zal meebrengen. “De mensen lachen wel eens dat ik ‘de man van de duetten’ ben. Dus je mag er wel van uitgaan dat er wat gasten zullen optreden. Maar er zal waarschijnlijk ook iemand anders de revue passeren, iemand die jullie niet zullen verwachten”, klinkt het mysterieus.

 

Tags Metejoor