Metejoor krijgt opnieuw slecht nieuws te horen na relatiebreuk met Britt

door: STG
Metejoor
Afbeelding bron: Photonews

Metejoor gaat momenteel door een zware periode. Vorig weekend raakte bekend dat zijn relatie met Britt op de klippen is gelopen.

Metejoor heeft er geen makkelijke periode opzitten. Sinds Yvonne Coldewijer de geruchten over zijn affaire met Julia aan het licht bracht waren er wel vaker twijfels over de relatiestatus van de zanger.

Het leek er even op dat de roddels de relatie wel zouden overleven, maar dat blijkt nu dus niet zo te zijn. "Na vele prachtige jaren en het delen van ontelbare momenten, moet ik jullie met heel veel pijn in het hart meedelen dat Britt en ik afscheid nemen van elkaar als koppel", klonk het op Instagram.

Alsof dat nog niet erg genoeg is krijgt Metejoor opnieuw een zware tegenslag te verwerken. Vorige week kwam aan het licht dat hij met 19 weken op nummer één te staan in de Ultratop het record van Regi had verbroken. Bij het narekenen werd een fout gemaakt, waardoor er helemaal geen sprake is van een record. 

Bij Ultratop geven ze aan dat het gaat om een spijtige vergissing, dat schrijft VRT NWS. Allicht werden de cijfers 28 met 18 verward. Het is Regi met 'Kom Wat Dichterbij' die recordhouder blijft.

Tags Metejoor