Metejoor laat zich voor het eerst uit over affaire met Julia Boschman: "Volledig naar de kloten"

door: STG
Metejoor Liefde Voor Muziek.jpg
Afbeelding bron: VTM

Vanaf vandaag is de docu over Metejoor te zien op Streamz. In 'Met de Joris' vertelt hij openhartig over de geruchten van de affaire met Julia Boschman van K3.

Het was Yvonne Coldeweijer die vorige zomer een bommetje wist te droppen in showbizzland. Ze kwam aanzetten met geruchten dat Metejoor en Julia Boschman van K3 een hotelkamer gedeeld zouden hebben. Er zou ook sprake zijn van een affaire tijdens 'The Voice Kids'.

Zowel Metejoor als Julia ontkennen de roddels met klem. In de docu op Streamz laat de zanger zich voor het eerst uit over die geruchten. 

"Toen die roddel gelanceerd werd, was ik net met m’n gezin geland in Spanje”, vertelt Metejoor in de Streamz-docu. “Eindelijk zouden we met ons vieren genieten van wat qualitytime. Dat is uiteraard niet gelukt."

"Onze reis was naar de kloten. Plots kreeg ik haatberichten en bedreigingen, en staken mensen m’n cd’s in brand", klinkt het. Maar daar bleef het niet bij. "We werden op reis zelfs gevolgd door andere toeristen, die ons fotografeerden en filmden. Heel griezelig allemaal.”

Tags Metejoor