Metejoor moet het toegeven: "Heb daar een probleem mee"

door: LHX
Metejoor Liefde Voor Muziek.jpg
Afbeelding bron: VTM

Op 9 december vond Q-Pop plaats in het Sportpaleis. Onder meer Metejoor stond er op het podium.

Voor wie graag bij Q-Pop aanwezig wilde zijn maar niet kon, is er goed nieuws. Op oudejaarsavond wordt de hele show op televisie uitgezonden.

(Lees verder onder de post.)

Het zou wel eens kunnen dat Metejoor, die er zelf optrad, zelf ook kijkt. Drie weken geleden had hij immers nog geen plannen voor oudejaarsavond. Hij vindt het elk jaar weer heel moeilijk om te beslissen wat hij gaat doen.

"Ik heb daar een beetje een probleem mee", geeft hij toe in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Elk jaar beslis ik pas twee dagen op voorhand of zo. Zelfs de dag zelf kan dat nog gebeuren."

"Ik word daarvoor vervloekt. Mensen zitten dan te wachten met eten of gaan geen eten halen. Ik vind dat heel moeilijk. Ik kan niet kiezen."

Hij vertelt er ook bij dat hij op oudjaar meestal niet zo zwaar feest. "Maar dit jaar kan het wel eens anders zijn", klinkt het. Dat zou wel eens te maken kunnen hebben dat hij nu voor het eerst in vier jaar weer single is.

Hij en zijn verloofde Britt maakten in april immers bekend dat ze na vier jaar uit elkaar gingen. Ook van Britts kinderen Max en Luz heeft de zanger afscheid moeten nemen.

 

Tags Metejoor