Metejoor zorgt meteen voor frustraties in 'The Voice Kids': "Denk dat ze echt heel kwaad is"

door: STG
Metejoor
Afbeelding bron: VTM

Vrijdagavond is het eindelijk weer zover: dan start het nieuwe seizoen van 'The Voice Kids'. Dan barst de strijd weer los in de zoektocht naar de beste kinderstem van Vlaanderen. Metejoor laat zich al meteen gelden.

Het nieuwe seizoen van 'The Voice Kids' laat zich aankondigen met nieuwe coaches én nieuwe regels. Niemand minder dan Pommelien Thijs en Coely voegen een flinke dosis girlpower toe aan het team, naast vertrouwde coaches Laura Tesoro en Metejoor

Nieuw dit seizoen is de zogenaamde ‘superblock’. Dit keer moeten de coaches wachten tot na de auditie om elkaar te saboteren. Met één simpele druk op de knop draait de stoel van de geblokkeerde coach genadeloos terug, zélfs tijdens hun betoog. Metejoor, die als ‘zachte en brave coach’ bekendstaat, drijft de concurrentie vanaf de eerste aflevering meteen op.

“Coely draaide zich om en ik zag een lach in jouw ogen... Maar ik wil je heel graag in mijn team", zegt Metejoor, waarna hij de 'superblock' van Coely inzet. "Ik denk echt dat ze heel kwaad is op mij", bedenkt de zanger zich plots. Hoe het avontuur verder afloopt, zien we vrijdag in 'The Voice Kids' om 20u30 bij VTM.

Tags Metejoor