Na alle heisa en geruchten rond de affaire met Julia Boschman: "Metejoor opnieuw vrijgezel"

door: STG
metejoor
Afbeelding bron: Photonews

Yvonne Coldeweijer bracht afgelopen zomer de geruchten naar buiten dat Metejoor en Julia Boschman van K3 een affaire zouden gehad hebben tijdens de opnames van 'The Voice Kids'.

Sinds de geruchten over Metejoor en Julia de ronde doen is de zanger voorzichtiger geworden. Hij schermt zijn gezin dan ook bewust af van alle aandacht in de media.

"Ik ben het showbeest, niet zij", klonk het enkele weken geleden nog in Dag Allemaal. Daarin vertelde hij ook dat de geruchten een diepe indruk op hem hebben nagelaten.

"Ik was altijd een open boek, maar ik ben een binnenvetter geworden. Niet erg, ik ben gewoon iets meer in mezelf gekropen en zoek af en toe de rust op."

Een anonieme bron schrijft nu aan Reality.fbi dat Metejoor terug vrijgezel zou zijn. “Weet niet of het al geweten is, maar Metejoor is opnieuw vrijgezel”, klinkt het op Instagram.

”Dat heb ik vernomen van betrouwbare bronnen. Zij wil niet meer. Ze had eerst tijd gevraagd maar ze heeft nu toch besloten om er einde aan te maken."

“Het overspel met Julia blijft hij daarentegen wel ontkennen”, schrijft de bron nog. Opvallend: Metejoor volgt zijn vriendin Britt momenteel ook niet meer op Instagram. Het lijkt er dus op dat de twee uit elkaar zijn.

instaMetejoor05122022.png
Afbeelding bron: Instagram @reality_fbi