Natalia slaakt noodkreet: "Water staat aan de lippen"

door: STG
Natalia in 'De Tafel van Vier'
Afbeelding bron: GoPlay

Het gaat hard voor Natalia. Ze viert haar 20-jarige carrière en gaat een drukke zomer tegemoet. Vlak voor de start slaakt ze een noodkreet.

Natalia maakt er al langer geen geheim van dat de combinatie van haar zangcarrière met haar gezin geen evidentie is. In Primo gaat ze dieper in op de valkuilen.

Nu Natalia net haar nieuwe album op de wereld heeft losgelaten, bereidt ze zich volop voor op de aankomende zomer. Ze trekt op tournee langs verschillende podia om de nieuwe muziek te delen met haar fans en trekt onder andere naar de Lotto Arena.

Maar ook de combinatie met haar relatie is niet vanzelfsprekend. "Doordat Frederik en ik twee kinderen hebben, beseffen we misschien zelfs meer dan ooit hoe fragiel geluk is. Het is momenteel zo druk en hectisch dat het water me soms aan de lippen staat. Het leven hier in het westen gaat ontzettend snel en hard," zegt Natalia.

"Wanneer ik het professioneel druk heb, is mijn grootste zorg altijd voldoende tijd overhouden voor Bobbi-Loua en Apollo, omdat zij in mijn leven het allerbelangrijkste zijn. Als ik voel dat ik hen de komende 72 uur amper zal zien, krijg ik jeuk en probeer ik wat gas terug te nemen," besluit de zangeres.

Tags