Pommelien Thijs héél duidelijk over haar toekomst na '#LikeMe': "Wil ik absoluut niet"

door: LHX
Pommelien Thijs bij 'Tien Om Te Zien'
Afbeelding bron: VTM

Pommelien Thijs werd in de eerste plaats bekend als hoofdrolspeelster van '#LikeMe'. Ze is momenteel bezig met het maken van haar eerste eigen album.

Het maken van een album gaat voor Pommelien Thijs gepaard met heel wat druk. Zo moet ze niet alleen haar eigen muziek schrijven, maar moet ze ook bepalen wie haar doelpubliek is.

Door '#LikeMe' is ze namelijk vooral populair bij kinderen. Ze zou daarom makkelijk geld kunnen verdienen door zich te blijven focussen op een jonger publiek. "Dat is absoluut niet wat ik wil", zegt ze echter in de podcast 'De 10 meest gegoogelde vragen over...'.

Dat betekent niet dat ze zich nu al helemaal wil losscheuren van haar publiek. Ze wil namelijk niet ondankbaar zijn tegenover '#LikeMe'. "Je wil niet zeggen: dankjewel, ze kennen me nu, middelvingers omhoog en ik doe wat ik wil nu. Dat is niet mooi", vindt ze.

"Ik ben heel dankbaar voor dat project en de lessen die ik daar heb geleerd. Ik wil dat in stijl afmaken", klinkt het. Meteen iets doen in de stijl van Miley Cyrus is ze daarom niet van plan. "Dat gaat wel komen met de tijd. Ik weet heel duidelijk waar ik naartoe wil."