Pommelien Thijs krijgt geweldig nieuws

door: LHX
Pommelien Thijs
Afbeelding bron: Instagram @pommelienthijs

Traditiegetrouw komt Humo op het einde van het jaar met de resultaten van Humo's Pop Poll. Daarin geven de lezers hun mening over het afgelopen jaar.

De Oekraïnse president Volodimir Zelenski is gekroond tot 'man van het jaar' en Lotte Kopecky tot 'vrouw van het jaar'. Ella Leyers vinden de Humo-kijkers de bekwaamste tv-figuur en Boris was hun favoriete non-fictieprogramma.

Elisabeth Lucie Baeten heeft hen het meest doen lachen, en Petra De Sutter wordt gebombardeerd tot 'bekwaamste politicus'. De 'lul van het jaar' is dan weer Conner Rousseau.

De grote winnaar is echter Pommelien Thijs. Zij duikt op in de top tien van maar liefst zes categorieën.

Zo staat ze bij 'vrouw van het jaar' op plaats 4 en bij 'favoriete onenightstand' op 2, na Jennifer Heylen. Bovendien is 'Knokke Off', de serie waarin ze de hoofdrol vertolkt, de favoriete Belgische serie van de Humolezers.

En daar stopt het niet. Zowel bij 'beste actrice' en 'beste zangeres (nationaal) staat ze op nummer 1. Ook is 'Per ongeluk' het beste Belgische album van dit jaar. 

Het is op zijn minst een indrukwekkende prestatie te noemen. Het is duidelijk: 2023 is het jaar van Pommelien Thijs geweest!