Pommelien Thijs verrast door telefoontje van VTM: "Telkens onder de indruk"

door: STG
Pommelien Thijs
Afbeelding bron: Eén

VTM pakt vanochtend uit met bijzonder straf nieuws. Het zevende seizoen van 'The Voice Kids' bevat heel wat veranderingen.

Inschrijven voor het zevende seizoen van 'The Voice Kids' kan nog steeds. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn volop aan de gang. Binnenkort starten de opnames, maar de zender licht nu al een tipje van de sluier.

Zo krijgen we twee nieuwe coaches te zien. Coely is een verrassende naam die naast Laura Tesoro mag plaatsnemen in de stoelen. "Ik begrijp wel dat de kijkers mij als de meest verrassende coach zullen zien, maar dat gevoel is dan wederzijds. Ik ben zelf ook razend benieuwd naar de reacties van het publiek", zegt ze in Het Laatste Nieuws.

En dan is er nog Pommelien Thijs. Ook zij mag de rol als coach binnenkort opnemen. "De afgelopen jaren was ik telkens onder de indruk van alle fantastische stemmen die uit ‘The Voice Kids’ zijn gekomen", zegt Pommelien.

"Wedstrijden zoals ‘The Voice Kids’ bieden veel kansen om te leren, en als coach wil ik deze kinderen graag bijstaan. Ik ga op zoek naar unieke stemmen, maar minstens even belangrijk is een goede drive en de wil om hard te werken", klinkt het.