Pommelien Thijs zet puntjes op de i: "Velen zien dat niet aankomen"

door: STG
Knokke Off Pommelien Thijs serie Netflix
Afbeelding bron: VRT

2023 wordt zonder twijfel het jaar van de doorbraak voor Pommelien Thijs. De zangeres en actrice heeft er dan ook een enorm drukke zomer opzitten.

Pommelien Thijs wist deze zomer haar fans te plezieren met nieuwe muziek. Haar debuutplaat 'Per Ongeluk' doet het dan ook bijzonder goed. De voorbije zomer stond ze dan ook quasi elk weekend op verschillende podia.

Dat Pommelien kan entertainen mag intussen wel duidelijk zijn. Naast het podium stond ze een tijdje geleden ook al op de set van 'Knokke-Off'. Ook die reeks is een groot succes. Vanaf vrijdag voegt ze daar ook nog haar rol als coach in 'The Voice Kids' aan toe.

Toch gaat de jonge zangeres nog regelmatig op de rem staan. “Om de zoveel tijd krijg ik een inzinking en denk ik: ‘het lijkt wel alsof ik over me heen laat lopen, heb ik eigenlijk nog wel een ruggengraat?", vraagt ze zich af in Humo. Wanneer het allemaal wat teveel wordt voor Pommelien grijpt ze de koe bij de hoorns. “Dan zeg ik: ‘Sorry, je stempelkaart is vol. Velen zien dat niet aankomen'", klinkt het.

Dat zou ze dan ook graag anders zien. "Ik zou echt een manier willen vinden om mensen te zeggen wat het op staat zonder te denken: ‘Help, wat het ik gedaan?’ Nu vinden ze me vast een klootzak", besluit de zangeres.