Ronny Mosuse verliest 23 jaar na broer Robert ook zus Régine: "Niet uit te drukken spijt"

door: COS
Ronny Mosuse en Régine in 'The Best Of'
Afbeelding bron: VTM

De Vlaamse muziekwereld moet opnieuw afscheid nemen. Régine Mosuse, de zus van Ronny Mosuse, is zopas overleden.

"Dierbare familie, vrienden en collega's van Régine. Met immense tegenzin en een niet uit te drukken spijt moeten we jullie melden dat Régine gisteren overleden is aan de gevolgen van haar ziekte", lezen we op de sociale media van Régine.

Net als haar broer Robert en Ronny Mosuse was Régine muzikante. In 2021 was Régine samen met broer Ronny te zien in het VTM-programma 'The Best Of'. Ze staken 'Higher Than The Sun' van Natalia in een nieuw jasje. Veel collega's reageren op Facebook erg aangeslagen op het nieuws. 

"Met grote droefenis melden we het heengaan van Régine Mosuse. Rust zacht, Régine. Zoveel mooie herinneringen… Schone mens bovenal. Veel sterkte voor haar familie en ook en vooral haar zoon Josse, die voor haar alles was", schrijft de band Venus In Flames op Facebook.

Ronny verliest zijn zus 23 jaar na het overlijden van zijn broer. Robert Mosuse stierf op 20 april 2000 op 30-jarige leeftijd aan een hersentumor. Die werd rond zijn twintigste al bij hem vastgesteld en veroorzaakte epilepsie en uitputting. Wij wensen veel sterkte aan de familie Mosuse en alle dierbaren van Régine.