Sam Gooris heeft het helemaal gehad met vraag van zijn fans: "Verschrikkelijk"

door: LHX
Sam Gooris
Afbeelding bron: Photonews

In zijn jarenlange muziekcarrière heeft Sam Gooris heel wat nummers gemaakt. Enkele daarvan hebben een bijzondere betekenis voor hem.

Wanneer Sam Gooris te gast is in de podcast 'Gossip Guy', krijgt hij de vraag welke van zijn nummers hem na aan het hart liggen. "Heel veel nummers", is zijn antwoord meteen. Zo is hij erg trots op 'Marijke', 'Basketsloefkes' en 'Laat het gras maar groeien', omdat hij aan die liedjes zoveel te danken heeft.

"En dan heb ik 'Blijf nog even bij jou', dat ik heb geschreven voor mijn vrouwke, waar ik wel heel trots op ben. En 'Kom terug bij mij' vind ik een van mijn mooiste nummers", vertelt hij ook.

Er is maar één nummer dat hij niet graag zingt. "Kom niet af met 'Ambiance, ambiance', hé", klinkt het. "Ik vind het verschrikkelijk. Dat wordt zó dikwijls aangevraagd en vanuit de zaal geroepen, ik krijg er boebels van."

'Ambiance, ambiance' heeft hij enkel live gebracht in de periode toen de single uitkwam. "Platenfirma's beslisten toen nog in mijn plaats wat er werd uitgebracht. Maar ik heb het altijd verschrikkelijk gevonden."

Download nu de gratis app van Redactie24

Tags Sam Gooris