Sandra Kim ziet toekomst pessimistisch in: “Het is vandaag de dag niet simpel meer”

door: ASX
Sandra Kim in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Zesendertig jaar geleden bezorgde ze ons land de tot nu toe enige overwinning op het Eurovisiesongfestival. Toen was ze amper 13 jaar. Op 15 oktober 2022 mocht Sandra Kim vijftig kaarsjes uitblazen, een nieuwe mijlpaal in het leven van de blonde zangeres.

In een interview met Het Laatste Nieuws blikt de zangeres van ‘J’aime La Vie’ vooruit op wat de toekomst brengen zal. Dat blijkt naast een nieuwe voordeur ook een nieuwe single te zijn, getiteld ‘Take Me As I Am’.

Take Me As I Am kan je dus wel zien als een statement. Ik zal mezelf nooit voor iets of iemand veranderen”, klinkt het resoluut bij de artieste met Italiaanse roots en dito temperament. “Als ik iets goed vind, zeg ik dat. Maar je weet het ook wanneer iets mij niet zint”, gaat het verder.

Sandra hoopt dat de nieuwe single ook het begin van een nieuw album kan betekenen, al acht ze die kans eerder klein. “Het is vandaag de dag niet simpel meer. Platenfirma’s zijn niet meer zo flexibel als vroeger. Maar misschien wil iemand mij voor mijn verjaardag een budget cadeau doen?”, besluit de Songfestivalwinnares.