Vlaamse artiesten bereiden zich voor op Schlagerfestival, Lisa Del Bo reageert: “Niet aan mij besteed”

door: ASX
Schlagerfestival 2023
Afbeelding bron: Dorien Goedschalckx

Eind maart 2023 vindt in Hasselt de 16e (!) editie van het populaire Schlagerfestival plaats. Ook voor deze editie tekenen heel wat artiesten present. Ter aankondiging van dit grote spektakel werd in het indoor rolschaatspark Rollerland in Aalst een tv-spot ingeblikt. Ook Lisa Del Bo was van de partij.

Aan een rondje op rolschaatsen waagde de zangeres zich echter niet. “Rondjes rijden is aan mij niet besteed”, klinkt het in een interview met House Of Entertainment. Voor Lisa Del Bo werd dan ook een andere rol in de tv-spot voorzien: ze staat als dj achter de draaitafel.

“Dit plekje was ideaal. Het echte feest moet nog beginnen, maar deze topdag met de collega’s pakken ze ons in alle geval niet meer af. Het was zalig!”, klinkt het enthousiast bij Reinhilde Goossens, zoals de zangeres echt heet.

Ook haar collega’s Willy Sommers, Laura Lynn, Luc Steeno, Christoff, Yves Segers en Matthias Lens beleefden een topervaring in het rolschaatspark. De Vlaamse artiesten kijken alvast uit naar het Schlagerfestival. Voor artiesten zijn die optredens voor tienduizend mensen per avond, nog steeds de kers op de taart”, aldus Willy Sommers.