Matthias Lens onthult ware reden achter de breuk met Laura Lynn: Dit is er gebeurd

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Matthias Lens is altijd blijven lachen op een podium, maar hij sluit wel een heel moeilijke periode af op privévlak. Hij en Laura Lynn gingen uit elkaar.

Matthias Lens heeft moeilijke maanden achter de rug. Zijn vader stierf én hij zag zijn relatie op de klippen lopen. Toch moest hij op het podium altijd blijven lachen. Extra moeilijk waren de optreden die hij samen met Laura Lynn moest doen, toen al zijn ex. Matthias en Laura Lynn stonden immers samen op de Kustrevue van Het Witte Paard, iets wat ze hadden toegezegd voor hun relatie op de klippen liep.

Matthias Lens zag zijn vader aftakelen door ziekte, toen hij besloot ook nog eens achter zijn relatie een punt te zetten. Had het een iets te maken met het andere? Laura Lynn vertelt in interviews steevast dat het niet haar keuze was om uit elkaar te gaan. Maar dat wil Matthias toch nuanceren: “Beslissingen neem je altijd samen. Dat is niet van de ene dag op de andere gegaan, hé. Laura en ik hebben daar veel over gebabbeld.” Matthias geeft toe dat de ziekte van zijn vader hem de ogen heeft geopend: “Ik heb door de ziekte van mijn vader wel ingezien dat het leven sowieso te kort is om niet gelukkig te zijn,” onthult Matthias Lens in Dag Allemaal.