Laura Lynn doet vele wenkbrauwen fronsen: Reageert ze op deze manier subtiel op haar relatiebreuk met Matthias?

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Deze zomer raakte het nieuws bekend dat Laura Lynn en Matthias Lens na acht jaar een punt hadden gezet achter hun relatie. Matthias deed in de media al enkele uitspraken over de breuk, bij Laura bleef het stil. Maar op de sociale media deelde ze de afgelopen dagen berichten die de wenkbrauwen doen fronsen.

Aanvankelijk wilde Laura Lynn niet veel kwijt over de reden van haar breuk. Het enige wat ze zei, was: “Matthias heeft beslist een einde aan onze relatie te maken. Verder geef ik geen commentaar.” Op Instagram postte Laura Lynn onlangs het hoesje van haar eerste grote hit ‘Je hebt me 1000 maal belogen’, met daarbij een gebroken hartje en de commentaar: “Zonder woorden”.

Enkele dagen later volgde een foto van zichzelf waarop ze met een glimlach poseert, met daarbij de bedenking: “De mooiste lach verbergt niet alle tranen. De mooiste ogen verstoppen de grootste geheimen. En het liefste hart voelt de meeste pijn.” Daarmee lijkt de zangeres subtiel te verwijzen naar de breuk met Matthias, de papa van haar dochtertje Eliana.