Laura Lynn en Matthias Lens nemen drastisch besluit na hun breuk: Dit hebben ze beslist

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Laura Lynn en Matthias Lens zijn niet langer een koppel. Ze besloten om een punt te zetten achter hun relatie.

Laura Lynn en Matthias Lens spelen nog wel samen mee in de zomerrevue ‘Ambiance aan Zee’ van Jacky Lafon. Laura en Matthias hebben nu een drastisch besluit genomen.

“Maar we hebben er geen seconde aan gedacht om hen uit de revue te schrappen”, schept Jacky duidelijkheid in Dag Allemaal. .”En één ding is zeker: zowel Matthias als Sabrina (zoals Laura Lynn echt heet) kunnen op onze steun rekenen. Het enige wat wij nu kunnen doen, is hen met enorm veel begrip en liefde omringen.”

Kussen

Laura en Matthias willen elkaar niet meer kussen op het podium. “Op een gegeven moment moesten ze elkaar na dat duet kussen volgens het scenario, hopeloos verliefd. Tja, dat wilden ze natuurlijk niet meer. Dat romantische duet en die kus zijn nu natuurlijk érg confronterend voor hen. We hebben overwogen het duet te schrappen of Sabrina het lied alleen te laten zingen..”

“Uiteindelijk hebben ze na een goed gesprek beslist het duet toch te brengen, met z’n tweeën, op hun manier. Ik kan alleen maar chapeau zeggen voor hoe ze dit aanpakken, en voor mijn hele team ook. Want ja, the show must go on."