Vrienden van Metejoor slaan alarm: "Heeft het hoog in zijn bol gekregen"

door: STG
Metejoor
Afbeelding bron: Photonews

Het zijn drukke tijden voor Metejoor. Momenteel is hij op heel veel verschillende plaatsen te zien.

De carrière van Metejoor loopt als een trein. Hij ondervindt toch heel wat nadelen aan zijn bekendheid. Dat vertelt hij in de podcast '22 Stomme Vragen' van MNM.  "Ik was elke dag aan het bellen met vrienden. Donderdag, vrijdag en zaterdag zat ik op café met vrienden en gingen we naar de voetbal kijken. Dat is allemaal weg."

"Mijn gsm neem ik nog weinig op. De momenten dat je kan opnemen, zijn net de momenten dat je eens kan zitten. Ik mis soms wel het vroegere stuk van Joris", klinkt het. De vrienden van Joris geven dan ook aan dat ze hem meer op televisie zien dan in het echte leven.

"Dat was in het begin een heel moeilijke fase, want je verandert eigenlijk niet, je blijft dezelfde persoon, maar mensen in je omgeving zeggen wel van 'Hey, heb je het in je bol gekregen?' Dat was wel een verschil", klinkt het. 

Ook op café gaan lukt voor de zanger niet goed. "Er komen constant mensen vragen stellen. Dat is heel leuk en tof, maar als je dan je vrienden nog eens ziet wil je natuurlijk bij je familie en vrienden zitten. Die kwaliteit wordt dan een beetje weggenomen."

Tags Metejoor