Will Tura heeft erg groot nieuws dat al zijn fans heel graag zullen horen

door: COS
Will Tura
Afbeelding bron: Photonews

Will Tura nam eerder dit jaar afscheid van zijn fans. Noodgedwongen, zo bleek toen hij vertelde dat er beginnende alzheimer bij hem werd vastgesteld.

Na zestig jaar op het podium kondigde Will Tura in maar zijn afscheid aan. Hij zette een punt achter zijn carrière met een laatste single en het verzamelalbum 'Als ik terugkijk (en 99 andere liedjes)'.

Wills laatste concert zat er al op voor zijn fans op gepaste wijze afscheid hadden kunnen nemen van hun grote idool. Vorige maand werd alsnog een afscheidsconcert aangekondigd: 'Will Tura Nodigt Uit' in het Sportpaleis.

''Will Tura nodigt uit, het ultieme concert' op vrijdag 29 december 2023 zou een groots muzikaal eerbetoon worden. Meer dan twintig topartiesten zullen in aanwezigheid van Will een lied uit zijn repertoire brengen.

Onder meer Bart Peeters, Christoff, Clouseau, Günther Neefs, Helmut Lotti, Metejoor, Natalia, Niels Destadsbader en Sandra Kim zullen Will in het Sportpaleis in de bloemetjes zetten.

In minder dan één uur tijd waren vorige week alle tickets de deur uit. Met alle artiesten werd nu beslist dat ze ook op donderdag 28 december een concert zullen geven. Fans die nog geen ticket konden bemachtigen, maken woensdag 11 oktober om 10 uur weer een kans.

Tags will tura