Zus Metejoor helemaal in paniek na verschrikkelijke gebeurtenis: "Dat was aanranding"

door: STG
Metejoor
Afbeelding bron: VTM

Lisa Van Rossem, de zus van Metejoor, timmert intussen ook zelf aan haar muzikale carrière. Bij Radio 2 doet de zangeres een hallucinante bekentenis.

Aan het einde van deze zomer wist Lisa Van Rossem, de zus van Metejoor iedereen te verrassen met een eerste single. In een mum van tijd weet het nummer heel wat mensen te overtuigen. 

Bij Radio 2 komt de zangeres wel met een erg straf verhaal. "Ik studeerde in Hasselt en zat te wachten aan de bushalte. Ik was van plan om op stap te gaan in Leuven", begint Lisa haar verhaal.

“Er is aan die bushalte iemand naast mij komen zitten die aanrakingen deed die écht niet oké waren. Het is iets waar ik ook niet open over praat. Dat was aanranding", gaat ze verder.

Alsof dat nog niet genoeg is, ging het ook nog eens helemaal mis voor haar broer Joris. "Ik heb daarna meteen naar mijn broer gebeld. Tien seconden later hoorde ik die niet meer."

"Zijn toenmalige vriendin nam de telefoon over en zei dat Joris juist flauwgevallen was. Hij was zich zo aan het opwinden. Ik ben nadien ook naar de politie gegaan maar ze hebben de dader nooit gevonden", besluit ze.