Dit is wat zijn papa zei: “Ze hebben ons niet meer nodig” - Vader van Metejoor doet straffe uitspraak over Joris en Lisa

door: ASX
metejoor
Afbeelding bron: Photonews

Het gaat bijzonder hard voor zanger Metejoor, pseudoniem voor Joris Van Rossem. De gewezen LO-leerkracht staat dit weekend voor de allereerste keer solo op de planken in een uitverkocht Sportpaleis. Dat doet iets met een mens, zeker als je Koen Van Rossem - vader van - heet.

Op radio2 vertelde Koen vol trots over zijn zoon Joris. “Ik heb niet snel een gevoel van trots, maar dit is wel echt iets om fier over te zijn”, klonk het in een exclusief interview met de vader van Joris en Lisa.

Koen zag zijn zoon de laatste jaren enorm groeien op het vlak van zelfzekerheid. “Vroeger was hij een echte zenuwpees als hij moest optreden, maar nu is dat veel beter. Hij bereidt zich altijd goed voor, waardoor de zenuwen meevallen”, vertelt de papa van de sympathieke coach uit ‘The Voice Kids’.

De laatste jaren stonden Koen en zijn vrouw, beiden muzikant, hun twee kinderen bij met raad en daad. “Nu is onze rol eerder langs de zijlijn supporteren, genieten en mee feesten. Joris en Lisa zijn zo professioneel geworden dat ze ons niet meer nodig hebben”, besluit Koen Van Rossem.