Zwangere Hanne Verbruggen wil nog iets kwijt bij eerste K3-optreden zonder haar

door: LHX
Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen van K3
Afbeelding bron: Photonews

In december verwacht K3'tje Hanne Verbruggen haar eerste kindje. Onlangs werd bekendgemaakt dat ze vanaf nu op doktersbevel rust zal moeten nemen. 

Tot de geboorte van haar kindje mag Hanne Verbruggen niet meer optreden. Gelukkig heeft Studio 100 een vervanger gevonden. Dat is Diede van den Heuvel, die samen met Julia Boschman in de finale van 'K2 zoekt K3' stond.

Tijdens de eerste show met Diede is Hanne toch nog een beetje aanwezig. Ze heeft namelijk een videoboodschap voor het publiek. Die is te zien in een filmpje van K3 Highlights.

"Hallo allemaal, zoals jullie weten ben ik in verwachting van een klein wondertje", begint ze. "Daar ben ik heel blij mee, maar ik heb van de dokter te horen gekregen dat ik niet meer op het podium mag staan."

"Uiteraard vind ik dat zelf superjammer, want ik had vandaag heel graag met jullie willen zingen en dansen, maar gelukkig is er een oplossing die ik samen met Julia en Marthe heb verzonnen. Niemand minder dat Diede gaat ervoor zorgen dat de show tóch kan doorgaan."

"Ik hoop dat ik jullie zelf binnenkort in de theaters weer mag begroeten, maar vandaag hoop ik dat jullie vooral heel hard gaan genieten van de show met deze toppertjes", besluit ze. "Ik ga nu een beetje rusten, zoals de dokter mij gezegd heeft, maar ik hoop dat jullie er echt van kunnen genieten."