André Hazes met de handen in het haar: "Er begint weer iets te knagen"

door: COS
André Hazes en Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

André Hazes en Monique Westenberg leken de afgelopen maanden toe te werken naar een hereniging. Er was eerst de vakantie naar Florida en onlangs hun gezinsvakantie naar Thailand.

Yvonne Coldeweijer is er al maanden van overtuigd dat André Hazes en Monique Westenberg binnenkort terug een koppel gaan vormen. Maar: "Hoewel een hereniging tussen André en Monique op de planning staat, begint er bij André weer iets te knagen", zegt ze op Instagram Stories.

André was onlangs onder meer met zijn moeder Rachel Hazes en neef Djarno in Spanje. "Tijdens de vakantie met Rachel en de familie is er flink op hem ingepraat. De hele familie twijfelt natuurlijk aan de oprechtheid van Monique en André luistert altijd heel braaf naar z'n moeder."

De zanger werd de afgelopen maanden gevolgd door een cameraploeg. Die maken een docusoap over Andrés leven. "Er staan extra afleveringen voor de docu op de planning, waarbij de hereniging centraal zou staan en waarbij ze zouden toewerken naar de bruiloft."

Maar of het zover zal komen, dat is nog maar de vraag. "Het contract voor deze extra afleveringen is nog niet getekend... en de tijd dringt", weet Yvonne. "Gaat André door met het plan en keert hij terug bij Monique of haakt hij af?"

André Hazes en Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne