Sarah van Soelen is woedend: "Dit is de druppel"

door: LHX
Sarah Van Soelen
Afbeelding bron: Instagram @sarahvansoelen

Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer vindt Sarah van Soelen het maar niets dat André Hazes en Monique Westenberg weer bij elkaar zouden zijn. Zij denkt dat Sarah nog hoop koesterde over een hereniging met André.

"Al die tijd heeft ze vastgehouden aan de hoop dat André bij haar terug zou komen", schreef Yvonne Coldeweijer over Sarah van Soelen. "Ze heeft zelfs aangegeven bij haar vriendinnen dat ze ervan overtuigd is dat ze dit jaar nog zwanger zou worden van André."

Sarah van Soelen moet niets hebben van die speculaties. Voor haar is de maat vol. "Ik ga al maandenlang verder met mijn leven en dit is het laatste waar ik mij druk om maak", schrijft ze boos in haar Instagramverhaal.

"Hoe ziek ben je dat je dit soort dingen post, Yvonne. Wat jij bij mij al meer dan een jaar doet, is geen 'juice' verspreiden maar mij proberen kapot te maken. Dit is voor mij de druppel."

Ze vertelt er nog bij dat ze zelf jarenlang onrust voelde omdat ze misschien geen moeder kon worden. "Ik heb twee jaar geleden wel die rust gevonden en ben daar blij mee. Ik word heel blij en gelukkig van kinderen, ook al heb ik ze zelf nog niet."