Frans Bauer meldt zijn fans dat hij op weg is naar politie: “Het is schandalig”

door: WVDS
Frans Bauer
Afbeelding bron: Instagram

Frans Bauer liet zijn fans vrijdag weten dat hij op weg was naar het politiekantoor via een filmpje. Al snel werd duidelijk dat de zanger de aandacht wil vestigen op een campagne waaraan hij heeft meegewerkt.

Met de campagne ‘App je even voor mij’ wil de Nederlandse zanger mensen waarschuwen voor oplichters die mensen geld laten overschrijven via berichten op Whatsapp. 

"Het is toch schandalig hoe gewetenloos deze criminelen te werk gaan!" licht Frans Bauer zijn belangeloze medewerking toe aan Hart van Nederland. "Mensen krijgen zo’n berichtje, willen graag iemand helpen, en voor ze het weten zijn ze hun zuurverdiende spaargeld kwijt.

"En slaan ze zichzelf voor hun hoofd dat ze er in getrapt zijn. Terwijl dat echt niet terecht is. De enige schuldigen zijn de daders."

Op Instagram zijn campagnefilmpjes te zien waarin hijzelf beet wordt genomen, maar wel alert blijft na de vraag ‘Pap, heb je even voor mij? Maak wat geld voor me vrij’. Hij gaat niet in op de nepapp. Een boodschap die hij iedereen wil meegeven.