"Op 30-jarige leeftijd overleden": Familiepark in diepe rouw en iedereen leeft mee

door: STS
Verdriet - rouw - wenen
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Het personeel van familiepark Harry Malter in Destelbergen verkeert in rouw. Een geliefde kameel die al 25 jaar in het park verbleef, is overleden.

"Vandaag namen we afscheid van ons Isabelle", meldt familiepark Harry Malter in een bericht dat op Facebook geplaatst werd.

"Er werd in samenspraak met de dierenarts beslist haar leven niet onnodig te rekken en de ouderdomsongemakken de bovenhand te laten nemen."

"Isabelle werd 30 jaar en maakte al 25 jaar deel uit van onze familie. Deze, met momenten, grumpy old lady, zal enorm gemist worden!"

Er kwam veel reactie op het bericht. "Veel sterkte. Lieve Isabelle, het gaat je goed, de kindjes hebben veel plezier aan jou gehad, bedankt voor de mooie jaren", schrijft Carmen.

"De juiste beslissing van de verzorgers en de directie om haar oude dagen te verlichten", zegt Katia.

"Heel veel sterkte, maar bedankt dat Isabelle zo lang bij jullie mocht leven. Die leeftijd zegt dat ze enorm goed verzorgd geweest is", merkt An op.

"Sterkte, zoveel plezier geschonken aan zoveel kinderen. Zoveel verdriet laat ze nu achter, maar niemand zal haar ooit vergeten. Op hoeveel foto's zou deze dame niet staan terwijl ze met een ritje de kindjes plezier schenkt", zegt Jan.

"Lieve Isabelle, wat ben ik dankbaar dat ik jou heb mogen verzorgen. Wat zal je ongelooflijk gemist worden!", schrijft Louise.