Boma uit ‘F.C. De Kampioenen’ verkent zijn grenzen: “De zang zal ik voor mijn rekening nemen”

door: SLO
Afbeelding bron: Photonews

Marijn Devalck is volop bezig met enkele nieuwe projecten. Zo zal hij zowel op muzikaal als tv-vlak zijn grenzen verkennen.
 

Marijn Devalck, die de rol van Boma speelt in F.C. De Kampioenen, heeft het terug erg druk. Hij is naast acteur ook al jarenlang zanger en muzikant. Hij werkt momenteel aan een nieuw liedjesprogramma waar hij jazz zal zingen.

Tijdens de corona heeft Marijn kunnen genieten van de rust, maar nu is hij terug volop in actie geschoten. Marijn zal samen met andere muzikanten een nieuwe muziekprogramma begeleiden. “De zang zal ik voor mijn rekening nemen. Uiteindelijk willen we een programma aanbieden van anderhalf tot twee uur. Coronagewijs in kleine zaaltjes met een beperkt publiek, eventueel zelfs in huiskamers”, vertelt Marijn in Het Nieuwsblad.

Ondertussen draait Marijn ook opnieuw voor de televisie. “Voor Kanaal Z presenteer ik een programma rond vrachtwagens. ‘Passion for trucks’ kadert in een campagne van de transportsector waarin op zoek wordt gegaan naar de trucker met de grootste passie voor zijn of haar beroep. Ze hebben mij daar allicht voor gevraagd omdat ik een rijbewijs D heb.”