VTM

Fans van ‘Familie’ spuwen hun gal: “Ze willen haar precies belachelijk maken”

door: ASX
Loes Van den Heuvel als Karin in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

De nieuwe werkweek staat voor de deur en dat betekent dus ook: een nieuwe week vol suspens in ‘Familie’. Vlaanderens langslopende soap verwelkomt deze week maar liefst drie nieuwe personages. Al wordt dat niet op gejuich onthaald door de fans…

Onder meer Toon Hens, de broer van acteur Jo Hens, maakt zijn opwachting als bokspartner van Niko. Daarnaast zal ook Ninalotte Roose, bekend van ‘2DEZIT’, de cast vervoegen.

Het bekendste gezicht van de drie nieuwkomers is uiteraard Loes Van den Heuvel, die twee decennia lang gestalte gaf aan het personage Carmen in de sitcom ‘FC De Kampioenen’. In ‘Familie’ zal de rol spelen van Karin, de nieuwe verpleegster van Alfons (Jaak Van Assche).

Omdat de actrice onlosmakelijk verbonden is met het personage van Carmen hebben de programmamakers Loes een metamorfose gegeven. Maar die valt niet in goede aarde.

“Wat voor een pruik hebben ze op haar hoofd gezet, ze gaat precies carnaval vieren. Dat er nu niemand ziet dat het gewoonweg belachelijk is. Waar is Familie van vroeger gebleven?”, klinkt het teleurgesteld. “Ze willen Loes Van den Heuvel precies belachelijk maken!”, vult iemand anders aan.