Daphne Paelinck uit ‘Thuis’ ergert zich aan fans: “Soms is het gewoon niet het moment”

door: ASX
Afbeelding bron: VRT

In ‘Thuis’ speelt ze de vrijgevochten Christine, die door haar felle uitspraken niet door iedereen even geliefd is. In het echte leven houdt vertolkster Daphne Paelinck ook geen blad voor de mond. Tijdens een passage in ‘Iedereen Beroemd’ vertelt de actrice onomwonden waaraan ze zich ergert.

Fans staan maar al te graag met hun favoriete zanger, actrice of idool op de foto. Een fenomeen waarmee ook Daphne al meermaals geconfronteerd werd. Soms loopt het echter wel eens uit de hand, zo blijkt.

“Dan komen die na vijf minuten terug en dan willen die nog eens een foto”, klinkt het licht geïrriteerd. “En tien minuten later nog eens. En dan komen ze ineens af met een knuffel en moet ik daarmee op de foto”, gaat Daphne verder.

Er zijn grenzen, vindt de actrice. “Dan denk ik, sebiet met uw schoen ook nog ofzo?”, luidt het ironisch. Daphne geeft ook eerlijk toe dat ze niet altijd staat te popelen om met fans op de foto te gaan.

“Soms is het gewoon niet het moment”, klinkt het. Ongevraagd een foto nemen kan de actrice al helemaal niet appreciëren. “Gewoon heel efkes vragen”, besluit Daphne.