Familie Planckaert neemt plots heel verrassend besluit dat niemand verwacht

door: PMN
'Château Planckaert'
Afbeelding bron: VRT

De familie Planckaert moet tot één van de meest geliefde families van het land behoren. We zien elke werkdag bij VRT1 herhalingen van ‘Château Planckaert’.

De Planckaerts zijn nog steeds bezig met het renoveren van hun kasteel in Frankrijk. Vanaf dit weekend zijn er voor het kasteel ook weer glampingweekends. Dat was vorig jaar een groot succes.

De familie heeft intussen een besluit genomen dat niemand verwacht had. De vierkantshoeve in Bure, waar de Planckaerts hun B&B hadden, wordt dan toch niet verkocht. Dat staat te lezen in Dag Allemaal.

De familie dacht het aanvankelijk te verkopen. Een B&B runnen in combinatie met de verbouwing aan het kasteel in Frankrijk leek hun niet haalbaar. Er werd voor de vierkantshoeve een overnemer gevonden, maar administratief raakte het nooit rond.

De familie werd een half jaar aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk besloten ze om de vierkantshoeve niet te verkopen. Eén weekend per maand zal de familie het nog als B&B gebruiken. De hele familie zal daar dan ook aanwezig zijn.

De vierkantshoeve krijgt ook wat opfrissingswerken. Daarna zouden er weer gasten kunnen verblijven.