Kijkers van ‘Thuis’ in de ban van moordmysterie: “Hij heeft het gedaan”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Het mortaliteitscijfer van ‘Thuis’ ligt dit seizoen bijzonder hoog. Nadat eerder deze maand al Patje (Gunter Reniers), Chris (Danny Timmermans) en Harry (Stan Van Samang) het tijdelijke met het eeuwige verwisselden was het vorige vrijdag de beurt aan Alexander Cozijns, vertolkt door Erik Goossens.

En zo lijkt de laatste maand voor de seizoensfinale volledig in het teken te staan van de moord op de gehate advocaat. Meerdere personages konden het bloed van Alexander Cozijns drinken en bijgevolg dikt het verdachtenlijstje snel aan.

Onder meer Vince (Gert Winckelmans), Ilias (Bram Spooren) en Silke (Ivana Noa) prijken bovenaan de verdachtenlijst. Trouwe kijkers van de serie lijken echter overtuigd dat iemand anders de moord op zijn geweten heeft.

“Wordt gissen, maar ik denk Niels (de broer van Silke)”, reageert één van de volgers op Instagram. Dat standpunt wordt door meerdere kijkers bijgetreden. “Het is Niels, want die was die nacht nergens te bespeuren”, klinkt het bij een andere fan. “Jullie zijn Niels zijn foto vergeten... dus hij zal het zijn, mysterie al opgelost”, luidt het gedecideerd.

Het vervolg van ‘Thuis’ zie je vanavond op VRT1 om 20H10.