Het ziet er helemaal niet goed uit voor dit ‘Thuis’-personage

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Kijkers van ‘Thuis’ werden gisteravond met een cliffhanger van jewelste het weekend ingestuurd. Slechterik Chris Geerinckx (Danny Timmermans) sloeg weer toe en heeft het deze keer op Thilly (Lauren Müller) gemunt.

Wat een ontspannend ritje op de motor moest worden, lijkt uit te draaien op een drama voor de rebelse Thilly Van Santen. Bij het naderen van een kruispunt ontdekt de vriendin van Harry (Stan Van Samang) dat haar remmen niet meer werken. Op het einde van de aflevering kijkt Thilly dan ook de dood recht in de ogen.

Alles wijst in de richting van Chris Geerinckx, die sinds zijn terugkeer uit Thailand duidelijk zint op wraak. “Chris heeft natuurlijk de remmen van die motor gesaboteerd. Hopelijk loopt het nog goed af voor Thilly zodat ze kan uitwijken ergens in de velden ofzo”, schrijft één van de fans op Facebook.

Ook andere kijkers hopen en denken dat het goed zal komen met het populaire personage. “Denk dat ze net op tijd de motor heeft losgelaten en de berm of sloot of iets dergelijks is ingerold. Met wat breuken mag Judith haar weer oplappen”, reageert een andere fan.

Toch zijn ook niet alle kijkers even hard de actrice genegen. “Toch liever Thilly eruit dan Harry” en “Eindelijk, ik hoop op een fatale crash. Was ze al lang beu”, klinkt het ongemeen hard. Het blijft hoe dan ook wachten tot maandag op definitief uitsluitsel. Spannend!