Kijkers van ‘Thuis’ voelen massaal mee met dit personage: “Dit verdient ze niet”

door: ASX
Thuis
Afbeelding bron: Eén

Een plottwist van jewelste in ‘Thuis’ gisteravond. Al maandenlang bereidt Christine, gespeeld door actrice Daphne Paelinck, zich voor op haar huwelijk met Adil (Nawfel Bardad-Daidj). Wat de mooiste dag van haar leven moest worden, draaide (weeral) uit op een sisser.

Christine is immers niet aan haar proefstuk toe wat trouwpartijtjes betreft. In één van de vorige seizoenen stapte de lerares al in het huwelijksbootje met Bob (Christophe Haddad), maar dat huwelijk was geen lang leven beschoren omdat de bruidegom nog gevoelens koesterde voor Tamara (Tine Priem).

Gelukkig vond Christine de liefde bij Adil en kregen de twee intussen ook samen een kindje. Voor de – ietwat bazige – Christine was de tijd dan ook rijp om opnieuw te trouwen. Het feest van het jaar werd echter in extremis geannuleerd en daar lijkt slechterik Chris (Danny Timmermans) voor iets tussen te zitten.

Géén feest dus voor Christine, met een hysterische scène van de bruid als gevolg. Op sociale media hebben heel wat fans van de soap te doen met het personage. “Ik kreeg er echt compassie mee”, reageert een kijker. “Dit verdient ze echt niet”, vult iemand anders aan. “Komt ze dit nog wel te boven?”, vraagt een andere fan zich af.

Het vervolg zien we maandag op Eén, uitzonderlijk om 20h40!