Let op wat je zegt: Niels Destadsbader doet opvallende uitspraak over 'Zomerhit'

door: COS
Niels Destadsbader en Siska Schoeters tijdens 'Zomerhit'
Afbeelding bron: VRT

Op de zeedijk van Blankenberge werden al drie afleveringen van 'Zomerhit' ingeblikt. Het belooft weer een spannende strijd te worden.

Vijf zaterdagen op een rij worden de VRT 1-kijkers voorgesteld aan de twintig genomineerden. Na de eerste stemronde gaan er tien finalisten naar de finale van zaterdag 19 augustus.

Tussen die twintig genomineerden opnieuw een bijzondere genomineerde: Niels Destadsbader. Voor het tweede jaar op rij presenteert hij de show niet alleen (met Siska Schoeters), hij moet ook optreden als genomineerde.

Dit jaar maakt Niels kans op zijn vijfde (!) 'Zomerhit'-trofee met zijn nummer 'Liefs Voor Later'. Daarvoor werkte hij samen met de Nederlands-Surinaamse zanger Kenny B, bekend van zijn nummer 'Parijs'.

Bij Radio2 kregen beide heren deze week enkele vragen van de luisteraars voorgeschoteld. Iemand vroeg zich af of Niels tatoeages heeft. Die heeft hij niet. "Ik denk niet dat ik sta met tatoeages", bedenkt hij zich.

"Maar stel je voor, als we 'Zomerhit' winnen, kan ik misschien 'Liefs voor Later' ergens tattoeeren. En jij dan ook", richt hij zich tot Kenny B. "Dat zou wel tof zijn", aldus Niels. Let op wat je zegt, Niels!