Nieuwsanker Riadh Bahri verrast met compleet nieuwe look: "Het is gebeurd!"

door: STG
Riadh Bahri
Afbeelding bron: VRT

Eind vorige maand vierde VRT-nieuwsanker Riadh Bahri nog zijn verjaardag. Hij is 35 jaar geworden, en dat vierde hij op een wel heel bijzondere manier.

Riadh Bahri is erg populair als nieuwsanker. Hij gaat dan ook geen enkel taboe uit de weg. Hij komt ook op voor zijn seksualiteit. "Al 13 jaar moet ik opmerkingen slikken over mijn afkomst en mijn seksuele voorkeur", klonk het eerder al op sociale media.

"Over wat ik aantrek. Hoe ik dingen zeg. Hoe ik me gedraag. Of gewoon omwille van mijn naam. Lang deed ik me anders voor. Om toch maar niet op te vallen. Wel, pech. I'm here. Im proud. And i'm gonna stay.", bijt hij van zich af.

De 35ste verjaardag van Riadh zorgt er dan ook voor dat het nieuwsanker het over een totaal andere boeg gooit. "Het is gebeurd! Onlangs een jaartje ouder geworden - merci voor de wensen - en mijn ogen (enfin rechteroog) is ook wat ouder geworden. Dus ja. Tijd voor een bril", schrijft hij fier op Instagram.

"De nieuwe ik is gearriveerd. héél hard wennen, maar bon een excuus om nog 'ns honderden (enfin, 5 in dit geval) selfies te nemen", besluit hij.