Vader in paniek na schokkende ontdekking in McDonald's-hamburger van dochtertje (2)

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Een vader is geschokt door wat hij ontdekte in een hamburger van McDonald's. Zijn dochtertje was die aan het opeten.

De man had vorige maand een Happy Meal gekocht bij een McDonald's in Cwmbran, in Wales. Tot zijn ontzetting ontdekte hij een stukje metaal in de hamburger van zijn 2-jarige dochter.

"Ik vond het erg verontrustend. Het was een hard stuk metaal. Je zou je eraan kunnen snijden. Ik weet niet waar het vandaan kwam", vertelde de vader aan WalesOnline.

In paniek

De man vreesde even dat er meer stukjes metaal aanwezig zouden zijn en dat zijn dochtertje misschien een stukje had opgegeten. "Ik raakte in paniek en trok de hamburger uit elkaar. Gelukkig was mijn dochtertje in orde."

Hij bracht de burger terug naar de McDonald's-vestiging. "Ze zeiden dat ze het naar het hoofdkantoor lieten brengen, maar ik heb niets meer gehoord."

Klantendienst McDonald's zoekt oplossing

McDonald's reageerde tegenover The Mirror: "We willen onze excuses aanbieden aan de klant, want het lijkt erop dat we in dit geval tekort zijn geschoten. Er is een grondig onderzoek gaande en de klant is in contact met het managementteam van ons restaurant en de klantenservice om een oplossing te vinden."

Volg Redactie24 nu op Instagram