Sieg De Doncker neemt geen blad voor de mond over vrijscènes met Sandrine André in 'Familie': "Vind ik raar"

door: STG
Sandrine André en Sieg De Doncker in Familie
Afbeelding bron: VTM

Enkele weken geleden was het over en uit voor Koen Peyskens. Zo komt er dan ook een einde aan het acteren in 'Familie' voor Sieg De Doncker.

De geschiedenis leert ons dat een slechterik nooit echt een lange periode meedraait in een soap. Ook Sieg De Doncker heeft dat intussen ondervonden. Het verhaal van Koen Peyskens kwam enkele weken geleden ten einde, of lijkt dat maar zo?

Met de verhaallijn van Koen werd partnergeweld in beeld gebracht. Een gevoelig thema, waarover de acteur zelf ook een bericht deelde op sociale media. "Ik hoop dat sommige mensen door die verhaallijn beseffen dat ze in een slechte relatie zitten en er beter een punt achter zetten. Eventueel door de hulplijn 1712 in te schakelen”, klinkt het.

In Story doet Sieg nog een opvallende uitspraak. Hij praat openhartig over de kus- en vrijscènes met Sandrine André, die de rol van Véronique speelt. Hij vindt het niet altijd even fijn te vinden als hij met zijn vriendin Maureen meekijkt naar zijn acteerprestaties.

"Ik vind dat raar als mijn vriendin dan naast mij zit.” Nochtans hoeft hij niets te vrezen. Maureen zelf voelt zich er prima bij. "Dat is zijn job, hij acteert", besluit ze.