Sieg De Doncker voelt zich geïntimideerd door Kürt Rogiers in ‘Familie’: Een serieuze stoorzender"

door: WVDS
Sieg De Doncker Familie
Afbeelding bron: VTM

Sieg De Doncker, acteur en presentator en onlangs papa geworden van Nelle, gaat een drukke werkperiode tegemoet. Zo heeft hij een vast rol te pakken in ‘Familie’.

De eerste opnamedag voor de soap ‘Familie’ heeft Sieg De Doncker achter de rug. “Mijn eerste draaidag was bijzonder spannend en ook wel wat intimiderend, want mijn eerste scène was er één met Kürt Rogiers. Maar dit smaakt absoluut naar meer", vertelt de acteur-presentator.

Koen Peyskens, het personage van Sieg, is een mysterieuze man. “Koen verschijnt in de verhaallijn rond Lars, Raven en Leon en zal de gemoederen stevig doen oplaaien."

“De komst van mijn personage Koen zal het effect hebben van een kleine tornado. Hij wordt een serieuze stoorzender. Een reeks als Familie heeft die af en toe nodig, ook al maakt die soms veel kapot. Ik hoop dat de kijker hem graag ziet komen”, lacht Sieg.

Familie-kijkers gaan nog even geduld moeten hebben. Het personage maakt nog dit najaar zijn opwachting in de reeks. Familie, elke dag om 20:00 uur op VTM.