Grof geweld in HEMA: Vrouw steekt medewerkster neer

door: STS
HEMA
Afbeelding bron: Photonews

In een winkel van warenhuisketen HEMA heeft zich een drama afgespeeld. Een medewerkster werd er neergestoken door een vrouw.

Het was donderdagmiddag rond 16.00 uur toen het gewelddadige incident zich voordeed in de HEMA in de Faunastraat in het Nederlandse Wormer.

"Een 23-jarige vrouw raakte zwaargewond bij een steekincident in de winkel. Het slachtoffer is een werkneemster van de winkel", zegt de politie.

"De hulpdiensten hebben onmiddellijk eerste hulp verleend aan het slachtoffer. Ook het mobiel medisch team (traumahelikopter) is ingezet."

De politie kon een jonge vrouw van 21 jaar oppakken. "De verdachte had een winkelverbod voor deze winkel en kort voor het incident waren er al agenten ter plaatse geweest om te assisteren bij de toepassing van dit winkelverbod."

"Kort daarna heeft helaas het steekincident plaatsgevonden. De agenten waren nog in de buurt en konden direct eerste hulp verlenen en de verdachte aanhouden. Aan klanten die in de winkel aanwezig waren wordt slachtofferhulp aangeboden."