Schande: Koppel dwingt kinderen om uit vuilbakken te eten en voert hen zeep

door: STS
Pickles & Hadwin
Afbeelding bron: Facebook.com/profile.php?id=100010802617734

Een koppel heeft zich schuldig gemaakt aan zware kindermishandeling. De vrouw vliegt voor lange tijd achter de tralies, de man is intussen overleden.

De 35-jarige Cheryl Pickles en de 38-jarige Andrew Hadwin, uit het Verenigd Koninkrijk, dwongen hun hongerige kinderen om op zoek te gaan naar eten in de vuilniscontainers van supermarkten en gaven hen zelfs zeep te eten.

Tegelijk dwongen ze de kinderen om toe te kijken terwijl zij zich tegoed deden aan fastfood. Ze sloten hun kinderen ook op in kasten en deden hen douchen en baden met extreem heet water.

Toen de wantoestanden aan het licht kwamen nadat één van de kinderen alles vertelde aan een volwassene, dwongen de ouders hun kinderen om nepbrieven te schrijven, waarin stond: "Sorry, we hebben leugens verteld."

De politie kon de waarheid echter achterhalen. De vrouw is nu veroordeeld tot een celstraf van 15 jaar. Haar echtgenoot ging eveneens veroordeeld worden, maar werd op 2 februari dood aangetroffen in zijn cel.

"Dit was een uiterst complex en schrijnend onderzoek voor alle betrokkenen, ik heb zoiets nog nooit meegemaakt", vertelde een van de speurders aan The Sun.

"Ze onderwierpen verschillende kwetsbare kinderen aan verschillende vormen van misbruik, beroofden hen van hun kindertijd en lieten hen ongetwijfeld achter met psychologische wonden waarvan ze misschien nooit echt zullen herstellen."