Vreselijk: Toeriste op toilet verkracht terwijl partner buiten staat te wachten

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Pixabay

Een toeriste is in Frankrijk het slachtoffer geworden van een verkrachting in een openbaar toilet. Haar partner stond buiten te wachten.

Het Amerikaanse koppel bezocht Parijs. Dichtbij de Notre-Dame kathedraal ging de 27-jarige vrouw zaterdag tegen het einde van een avondje uit naar een openbaar toilet. Daar werd ze door een onbekende man verkracht.

De partner van het slachtoffer stond buiten te wachten. Toen hij vond dat de vrouw lang wegbleef, ging hij een kijkje nemen. Hij trof haar wenend aan.

Samen met enkele vrouwen kon hij de dader vervolgens in een wc-hokje vasthouden tot de politie arriveerde. De 23-jarige dakloze man, afkomstig uit Noord-Afrika, kon gearresteerd worden, meldt The Sun.

Na verhoor werd hij aangeklaagd wegens verkrachting. De man ontkent iets fout gedaan te hebben en verklaarde dat er sprake was van wederzijdse toestemming. Hij blijft opgesloten.

De vrouw werd in het ziekenhuis opgenomen om haar verwondingen te behandelen. Intussen is het koppel teruggekeerd naar de VS, maar ze staan in contact met de Franse politie en de openbare aanklager.

Maak nu gebruik van de gratis app van Redactie24