Vrouw doodgestoken door echtgenoot: Ze voorspelde haar dood in een Whatsapp-bericht

door: STS
Whatsapp
Afbeelding bron: Pixabay

Een moeder van twee kinderen is door haar echtgenoot om het leven gebracht. Ze had eerder via Whatsapp al aan vrienden laten weten zich onveilig te voelen.

De 32-jarige Aaisha uit de Londense wijk Canning Town vreesde dat haar echtgenoot, die haar beschuldigde van overspel, haar zou ombrengen, en dat gebeurde ook.

De man stak haar dood in wat de openbare aanklager "een woeste en wilde aanval" noemt, meldt The Sun.

Tien dagen voor haar dood stuurde de vrouw een onheilspellend Whatsapp-bericht naar vrienden. "Ik wil de politie niet bellen want dan kan hij serieus in de problemen komen. Ik wil hem gewoon het huis uit. Ik voel mij niet veilig", schreef ze.

Op de telefoon van het slachtoffer werd ook een mapje gevonden waarin foto's stonden die een blauw oog en snijwonden in haar gezicht vertoonden.

De vrouw liep bij de dodelijke steekpartij 36 wonden op. Haar echtgenoot belde na de feiten zelf de politie op, met de boodschap: "Ik heb net mijn vrouw neergestoken."

De hulpdiensten troffen het slachtoffer aan in een plas bloed en konden enkel het overlijden vaststellen. De dader geeft toe dat hij zijn vrouw gedood heeft, maar ontkent dat het om moord ging. Het proces wordt voortgezet.