Antwerpse politie legt liefst 9 lockdownfeestjes stil: 64 personen betrapt

door: MRO
zwaailicht politie
Afbeelding bron: Shutterstock.com

De Antwerpse politie heeft afgelopen nacht de handen vol gehad met het stilleggen van coronafeestjes. In totaal werden liefst 64 personen geïdentificeerd.

De politie moest op maar liefst 9 plaatsen lockdownfeestjes stilleggen. In de Corneel Franckstraat trof de politie een feestje aan waar 10 personen aanwezig waren. In de binnenstad betrapten agenten 5 personen die lachgas hadden gebruikt.

Op verschillende plaatsen probeerden aanwezigen op feestjes voor de politie te vluchten. Zo stond de politie voor de deur in de Oostenstraat en verstopten 6 mensen zich op het dak. Ook de aanwezigen in een appartement aan De Schans in Borgerhout sloegen op de vlucht, uiteindelijk kon de politie 6 van hen op het dak vinden.

In de Ridder Van Parijsstraat troffen agenten 6 personen aan, maar wellicht konden enkele aanwezigen vluchten.  Op de Turnhoutsebaan in Borgerhout werden ook nog 10 personen betrapt.

Alle 64 feestvierders die de politie betrapte, werden geïdentificeerd en telkens maakte de politie een proces-verbaal op met het oog op een onmiddellijke dagvaarding door het parket.